UNICEF, GENÇ DEVLET HASTANESİ’Nİ ÖDÜLLENDİRDİ
25 Nisan 2018

UNICEF, Anne sütünün özendirilmesine ve annelere emzirme konusunda bilgi ve doğru alışkanlıkların kazandırılmasına yönelik yaptığı çalışmalar nedeniyle Genç Devlet Hastanesi’ne “Bebek Dostu Hastane” ünvanı verdi.

Sağlık Bakanlığı ile Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNİCEF) iş birliği ile yürütülen, "Bebek Dostu Hastane" ödülü Genç Devlet Hastanesi’ne verildi.

Genç Devlet Hastanesi’nin anne sütünün özendirilmesine ve annelere emzirme konusunda bilgi ve doğru alışkanlıkların kazandırılmasına yönelik yapmış olduğu çalışmalar UNICEF tarafından ödüllendirildi. Düzenlene ödül törenine Bingöl Halk Sağlığı Başkanı Dr. Vedat Söyiler, UNİCEF’in  “Bebek Dostu Hastane” plaketini Genç Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Özkan Gündüz’e takdim etti.

Kaynak: gencinsesi