UNICEF'ten Bebek Dostu Hastane Ödülü
25 Nisan 2018

bebekdostu.jpg

UNICEF, Anne sütünün özendirilmesine ve annelere emzirme konusunda bilgi ve doğru alışkanlıkların kazandırılmasına yönelik yaptığı çalışmalar nedeniyle Hastanemize “Bebek Dostu Hastane” ünvanı verdi.

Sağlık Bakanlığı ile Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNİCEF) iş birliği ile yürütülen, "Bebek Dostu Hastane" ödülü Hastanemize verildi.

Hastanemiz anne sütünün özendirilmesine ve annelere emzirme konusunda bilgi ve doğru alışkanlıkların kazandırılmasına yönelik yapmış olduğu çalışmalar UNICEF tarafından ödüllendirildi. Düzenlene ödül törenine Bingöl Halk Sağlığı Başkanı Dr. Vedat Söyiler, UNİCEF’in  “Bebek Dostu Hastane” plaketini Hastanemiz Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Özkan Gündüz’e takdim etti.